Lediga tjänster

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, vackert och med lantliga omgivningar. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter så som Ytterjärna Kulturhus, Vidarkliniken och Robygge. Här finns  seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog. Bussförbindelser finns som passar till skolans tider.

 

Intervjuer för tjänsterna hålls löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan på es.naloksnajronull@lanosrep

För ytterligare information kontakta:

Frida Sandberg, bitr rektor, på telefon 08-551 500 51 eller använd dig av mailadressen.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Specialpedagog

Vi söker nu en ny specialpedagog till vårt EHT då vår nuvarande återgår till sitt ordinarie arbete. Vi önskar en specialpedagog på deltid där tjänstgöringsgrad går att diskutera.

Arbetsuppgifter 

Som specialpedagog arbetar du i nära samverkan med medarbetare, rektorer och EHT-team för att skapa en god, inkluderande och hälsofrämjande arbetsmiljö för våra elever.

Arbetet innefattar rådgivande, konsultativ verksamhet gentemot skolans medarbetare, fördjupade kartläggningar, utredningar, förebyggande och elevvårdande insatser. Specialpedagogen ska vara en kvalificerad samtalspartner/rådgivare för rektorer, pedagoger, elevassistenter och föräldrar i pedagogiska frågor. Specialpedagogen handleder medarbetare individuellt och i grupp.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som:

  • är utbildad specialpedagog
  • har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd
  • har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
  • skapar goda relationer med eleverna
  • har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
  • har fungerande rutiner runt dokumentation och uppföljning
  • har erfarenhet av eller intresse för waldorfpedagogik

Personliga egenskaper 

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor och förhållningssätt. Du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ och kan samarbeta. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Örjanskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som eleverna och verksamheten. Du har ett äkta intresse av att finna goda vägar till lärande.

Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!


Studie- och yrkesvägledare

Vi söker en studie- och yrkesvägledare på 25% med start höstterminen 2020. Vi erbjuder en semestertjänst som inleds med en provanställning.

Vi ser helst att du som söker har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet av att ha arbetat som SYV.

Om du har arbetat med en Waldorfskola tidigare är detta meriterande men inget krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra elever i val vid övergång från högstadium till gymnasium samt informera om eftergymnasiala utbildningar.

I ditt arbete kommer du även att ansvara för att de elever med individuell studieplan har alla de inslag som krävs i sin utbildning.


Timvikarier

Vi söker att uppdatera vår vikariepool, så om du är sugen på strödda timvikariat är du välkommen med en ansökan!